Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ ، با اشاره به قدرت سرایت اومیکرون، گفت: این احتمال وجود دارد که در روزهای آینده آمار روزانه اومیکرون به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر برسد، به شرطی که تست انجام شود.

به گزارش  قدس آنلاین، پیام طبرسی، ظهر چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ در لایو اینستاگرامی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد وضعیت شیوع اومیکرون در کشور، توضیحاتی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان این مطلب که قدرت سرایت اومیکرون قائل مقایسه با سویه های قبلی نیست، افزود: سرعت انتقال اومیکرون باعث می‌شود که تعداد مبتلایان بیشتر از پیک‌های قبلی باشد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: این احتمال هست که در صورت انجام تست کافی، تعداد مبتلایان به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر در روز برسد.

طبرسی افزود: با افزایش موارد ابتلاء، قطعاً تعدادی از بیماران نیاز پیدا می‌کنند در بیمارستان بستری شود که این موضوع می‌تواند به چالشی برای نظام سلامت کشور تبدیل شود.

وی با عنوان این مطلب که دوره پیک اومیکرون بین یک ماه تا ۴۵ روز خواهد بود، گفت: بایستی با اتخاذ تدابیری، جلوی شدت پیک را بگیریم.

طبرسی تاکید کرد: هر گونه علائم سرماخوردگی را اومیکرون می‌دانیم

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری افزود: در اواسط دی ماه تعداد مراجعات به اورژانس بیمارستان ۳۰ نفر بود که الان تا ۲۵۰ نفر هم رسیده و از این تعداد، یک سری نیاز به بستری پیدا می‌کنند.

طبرسی گفت: ما نگران کسانی نیستیم که ۳ دوز واکسن زده اند و بیماری زمینه‌ای ندارند، بلکه نگران واکسن نزده‌ها هستیم.

وی با اعلام اینکه مرگ و میر کرونا در سنین بالا خیلی بیشتر است، ادامه داد: طول دوره اومیکرون ۵ روز است و ۵ روز بعد حتماً باید با ماسک تردد کنند.

طبرسی در ارتباط با درمان اومیکرون، گفت: مصرف قرص استامینوفن، شربت دیفن هیدرامین و قرنطینه در منزل، برای درمان اومیکرون کافی است.

وی افزود: کودکان زیر ۵ سال بیشتر درگیر اومیکرون می‌شوند و به دلیل اینکه نمی‌توانند خوب دارو بگیرند، مراجعات به بیمارستان‌ها افزایش می‌یابد به طوری که بخش‌های اطفال پر شده و این موضوع ما را برای آینده نگران کرده است.

طبرسی ادامه داد: محیط مدرسه برای بچه‌ها خطرناک است و ستاد ملی کرونا بهتر است تعطیلی‌ها را زودتر اعمال کند.

وی افزود: آمار اومیکرون صعودی خواهد شد و باید با اعمال محدودیت‌ها، به کنترل بیماری کمک کنیم.

عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ گفت: مردم در حال حاضر برای اعمال جراحی غیر اورژانسی به بیمارستان‌ها مراجعه نکنند.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: امیکرون ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۶۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر جواد شریعتی گفت: پارمیدا رضایی، دانش‌آموز ۱۳ ساله اهل شهرستان لالی که بر اثر حادثه دچار مرگ مغزی شده بود، به بیمارستان گلستان اهواز انتقال یافت.     وی افزود: دو کلیه و کبد این دانش‌آموز با تلاش همکاران بخش مرکز فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی خوزستان و رضایت خانواده وی در بیمارستان گلستان اهواز به ۳ بیمار نیازمند عضو، پیوند داده شد.   دکتر شریعتی می‌گوید: امید است مردم با رضایت به اهدای عضو، خیرات ماندگاری برای عزیزان از دست رفته خود بر جای بگذارند و با انجام این سنت حسنه، جان تعداد بیشتری از بیماران نیازمند را نجات دهند.

دیگر خبرها

  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • دختر دانش‌آموز اهل لالی به سه بیمار جان دوباره بخشید
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • حس خوب حمایت
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها