Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، علی اسداللهی امین در برنامه «طبیب» با تأکید براینکه نباید اجازه دهیم این اپیدمی در کودکان آغاز شود، چون در این صورت مخزن این اپیدمی خاموش نخواهد شد، گفت: تنها با اِعمال به موقع محدودیت‌ها و بالا رفتن تعداد واکسیناسیون دوز سوم می‌توانیم نوروز امن‌تری داشته باشیم. 

علی اسداللهی امین با اشاره به اینکه اومیکرون بیشتر راه‌های تنفسی فوقانی را درگیر می‌کند و لود ویروس عموما در بینی و حلق بیشتر است، اظهار کرد: عموما در اومیکرون ریه کمتر درگیر می‌شود، اما وقتی تعداد افراد بیشتری درگیر شوند با وجود اینکه تعداد افرادی که بیماری را خفیف می‌گیرند بیشتر است، اما قطعا در این بین تعداد بستری‌ها هم افزایش پیدا می‌کند، چراکه در این جمع افراد دارای بیماری زمینه‌ای و افرادی که واکسن نزدند هم وجود دارد و به همین لحاظ ممکن است حتی تعداد فوتی‌ها از ویروس دلتا هم بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه نباید اومیکرون را شوخی بگیریم، تصریح کرد: خیلی از افراد هنور دوز سوم را تزریق نکردند و حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد افرادی که بنا بوده تا دوز سوم را تزریق کنند واکسن زدند، لذا خواهش می‌کنم مردم برای تزریق دوز سوم مراجعه کنند، من بیمار داشتم که با اینکه جوان بود چون دوز سوم را نزده بود دچار درگیری ریه شد.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه این تصور اشتباه است که جا افتاده اومیکرون مثل سرماخوردگی و آنفولانزای شدید است، گفت: چون وقتی تعداد افراد بیشتری درگیر شوند قطعا احتمالات خطرناک هم بالاتر می‌رود، در حال حاضر که سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده ممکن است در ماه‌های پیش رو همه افراد به اومیکرون مبتلا شوند، در این صورت افرادی که به هر دلیلی دچار نقص ایمنی هستند احتمال اینکه بروز بیماری در آنها بیشتر باشد وجود دارد. پس این حرف‌ها که ما قبلا گرفتیم، اومیکرون سبک است و با گرفتن آن ایمن می‌شویم و این گونه حرف‌ها را کنار بگذاریم و بدانیم همچون گذشته تنها چاره گذر از این اپیدمی هنوز هم اِعمال به موقع محدودیت‌ها، تزریق واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.   

اسداللهی امین با تأکید براینکه شستن مکرر دست‌ها دوباره مهم شده، اظهار کرد: با جهش دوباره ویروس جدای از اینکه سرعت انتقال بیشتر شده، ماندگاری روی سطوح و دست‌ها هم افزایش پیدا کرده و ممکن است این حجم ویروس که ماندگاری بیشتری هم دارد از طریق آلودگی سطوح و دست‌ها ما را گرفتار کند، همچنین با وجود نشانه‌هایی که اومیکرون به لحاظ سرعت انتقال از خود نشان داده می‌توان فاصله تزریق واکسن‌ها به یکدیگر را هم کمتر کرد، چراکه آمار نشان داده در کشورهای دیگر آمار بستری تعداد افرادی که سه دوز را زده بودند زیر یک درصد است. 

وی همچنین یادآور شد: نگرانی این است که ما نیز همچون کشورهای دیگر که زودتر از ما وارد فاز اومیکرون شدند و تعداد بستری‌های‌شان افزایش پیدا کرد ما نیز در هفته‌های پیش رو این وضعیت را تجربه کنیم، در واقع با وجود رفتار ویروس در کشورهای درگیر ما نیز باید مراقب باشیم و بهتر است که محدودیت‌ها هر چه زوتر اعمال شده و واکسیناسیون دوز سوم و واکسیناسیون کودکان سرعت داده شود، همچنین مراکز آموزشی که در آن کودکی به ویروس آلوده شده فورا تعطیل شود، چون انتقال، یک تا دو روز قبل از بروز علامت‌ها اتفاق می‌افتد و افراد بسیاری ممکن است در همین دوره مبتلا شوند.

این پزشک متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه نباید اجازه دهیم این اپیدمی در کودکان شیوع پیدا کند، چون در این صورت مخزن این اپیدمی خاموش نخواهد شد، عنوان کرد: بر این اساس مسؤلان وزارت بهداشت نیز باید به سرعت سیاست‌ها و راهکارهای جدیدی را اتخاذ کنند تا زودتر از این پیک خارج شویم. در واقع اگر از همین حالا محدودیت‌ها به درستی اعمال شود می‌توانیم نوروز امن‌تری داشته باشیم، در غیر این صورت نوروز امسال را نیز درگیر پیک اومیکرون خواهیم بود. و ظاهرا در این شرایط تنها چاره گذر از این وضعیت اِعمال به موقع محدودیت‌ها و بالا رفتن واکسیناسون دوز سوم است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مراکز آموزشی کودکان تعطیل بیماری های عفونی تعداد افراد محدودیت ها دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۹۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات غزه ناشی از ترویج اومانیسم در مراکز آموزشی است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدسعید آزاد موسوی امروز در مراسم بزرگداشت روز معلم با اشاره به حدیثی از نبی مکرم اسلام(ص) اظهار داشت: ایشان فرمودند هر کس از خود برگه‌ای علم بر جای بگذارد در قیامت بین او و آتش جهنم مانع می‌گذارد.

وی در ادامه افزود: زمانی که اساتید تدریس می‌کنند باید صداقت و وفاداری را به دانشجو و طلبه آموزش دهند چون زمانی که آنها این خصوصیات نیکو را آموزش می‌دهند به دیگران نیز آموزش خواهند داد.

مدیر مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: خداوند در برابر هر "اثر عمل" به بشر  پاداش می‌دهد بنابراین تا قیامت در برابر هر اثر عمل درست، به آدمی ثواب و پاداش خواهد داد.

وی در ادامه با اشاره به فجایع غزه خاطرنشان کرد: هم‌اکنون سوال اینجا است که چرا آمریکا آبروی خود را در حمایت از اسرائیل به هدر می‌دهد و چرا بیش از ۲۰ کشور عربی و بیش از ۵۰ کشور اسلامی در مورد این جنایات سکوت کرده‌اند و حتی خیانت هم می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی گفت: در جنایات رژیم صهیونیستی در غزه ۳۴ هزار نفر شهید شده و صدها خانه ویران شدند و طفلان بسیاری بیش از اینکه از شیر مادر بنوشند از خون سیراب شدند اما مسلمانان سکوت کردند. 

وی اظهار داشت: برخی سکوت کشورهای اسلامی و عربی را در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه ناشی از" ترس" آنها از غرب دانسته و برخی نیز"منافع شخصی" حکام عربی و اسلامی را در این زمینه دخیل می‌دانند بنابراین معلمان جامعه اگر به شاگردان خود درست تعلیم دهند و اگر تعلیم آنها درست نباشد باید نوع آن خود را تغییر دهند.

مدیر مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: حکام کشورهای اسلامی و مسلمان باید به جای دنبال کردن منافع شخصی در حمایت از رژیم صهیونیستی، منافع اسلام را در نظر بگیرند و از سوی دیگر برخی حکام کشورها، دست‌نشانده آمریکا هستند در حالی که نباید چنین می‌شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در بحث حاکمیت دین پنج نظریه وجود دارد بیان کرد: برخی‌ها در کل وجود خدا را انکار می‌کنند، برخی خدا را قبول دارند اما معتقد هستند که خدا، پیامبر نفرستاده است، از سوی دیگر برخی معتقد هستند دین در علم و سیاست حرفی برای گفتن ندارد و برخی نیز اعتقاد دارند خدا و پیامبر وجود دارد اما احکام اجتماعی پیامبر منقضی شده است و اسلام در شرایط کنونی شرایط اجرایی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آزاد موسوی گفت: آنچه که سبب سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شده است، ترویج اومانیسم و سکولاریسم در بین حوزه و دانشگاه است.

وی بیان کرد: بی‌تردید باید طلاب و دانشجویانی را تربیت کرد که ما را به شرایط اوج حکومت اسلام بازگردانند و این نیز نه در حرف بلکه باید با عمل همراه باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات غزه ناشی از ترویج اومانیسم در مراکز آموزشی است
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • بارش‌ها غرب کشور را تا پایان هفته درگیر خواهد کرد
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی